17 Godina Iskustva
O nama

Respect-ing d.o.o.

Respect-ing d.o.o. je projektni ured osnovan 2007. godine sa sjedištem u Osijeku. Svojim radom pomažemo investitorima u stvaranju inovativnih rješenja i projekata posebno vodeći računa o energetskoj učinkovitosti i vizualnoj prepoznatljivosti objekta. Nudimo usluge projektiranja, nadzora, energetskih pregleda, certificiranja i obnova, sudskog vještačenja, procjene vrijednosti nekretnina, zaštite na radu, stručnog savjetovanja te legalizacije objekata.

Usluge

Završeni

Projekti

Tijekom godina smo završili preko 1000 projekata i surađivali s preko 1100 zadovoljnih investitora.

Svi projekti

+1000 Projekata
+1000 Investitora
13 Zaposlenih
17 Godina rada
Sve naše

Usluge

Projektiranje

Bez obzira radi li se o projektiranju složenog kompleksa stambenih zgrada, obiteljskoj kući ili stanu, proces je uvijek isti - 100% profesionalan te se u potpunosti prilagođava željama investitora.

Nadzor

Stručni nadzor projekta nudimo sukladno zakonskim pravilima u RH te aktivno sudjelujemo u rješavanju svih tekućih i tehničkih problema tijekom projekta.

Energetski pregledi i certificiranje

Energetski pregled je cjeloviti postupak kojim se određuje isplativost provedbe mjere za poboljšanje energetske učinkovitosti.

Energetska obnova

Energetska obnova zgrada predstavlja najveći potencijal za energetske uštede na postojećim zgradama. Nudimo kompletnu uslugu izrade projekta energetske obnove.

Sudsko vještačenje

Građevinsko vještačenje obuhvaća skup različitih stručnih poslova koji se obavljaju po vještaku građevinske ili arhitektonske struke, a koji je imenovan od strane suda.

Procjena vrijednosti nekretnina

Koristeći dugogodišnje iskustvo i specijalistička znanja, te razgranata mreža procjenitelja, naših sudskih vještaka, investitorima pružamo uslugu procjene nekretnina u najkraćem roku.

Koordinator zaštite na radu

Naši stručnjaci u skladu sa Zakonom o zaštiti na radu, Pravilnikom o zaštiti na radu na privremenim ili pokretnim gradilištima osposobljeni su za obavljanje poslova koordinatora I i II.

Stručno savjetovanje

Investitorima pružamo stručno savjetovanje u području graditeljstva u cilju savjetovanja investitora predlaganjem najboljih i najoptimalnih rješenja, zaštite investitora, kontrole kvalitete gradnje i kontrole količina i kvalitete ugrađene opreme.

Legalizacija

Uz savjetovanje i izradu dokumentacije nudimo i uslugu izrade arhitektonskog snimka izvedenog stanja te izradu dokaza mehaničke otpornosti i stabilnosti.

Naši

Zadovoljni Investitori

user
INA

Vrhunska komunikacija na svim koracima projekta.

user
Ericcson Nikola Tesla

Odlične ideje, odlično osoblje.

user
Ameropa

Od prvog kontakta razumjeli su naše ideje i doveli ih do realizacije.

user
FINA

Cijeli tim nas je oduševio svojim visoko profesionalnim pristupom.

user
Vinarija Kalazić

Najviše nas je impresionirala kompletnost usluga i profesionalnost djelatnika.

user
Poljoprivredni institut Osijek

Zahvaljujući Respect-ing-u smo u vrlo kratkom roku od ideje došli do realizacije čitavog projekta.

user
KBC Osijek

Zahvalni smo na velikom broju tekućih savjeta i ideja o kojima nismo prethodno razmišljali a koji su doveli do bolje funkcionalnosti projekta.

user
FINA

Vrlo brza i učinkovita ekipa koja sve naše zahtjeve i promjene realizira u najkraćem mogućem roku.

user
PPD d.d. Vukovar

Najviše nas je impresionirala kompletnost usluga i profesionalnost djelatnika.

Imate pitanje?