Projektiranje kao jednu od temeljnih usluga podigli smo na vrhunsku razinu. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u uslugama projektiranja i BIM tehnologiji. Bez obzira radi li se o projektiranju složenog kompleksa stambenih zgrada, obiteljskoj kući ili stanu, proces je uvijek isti - 100% profesionalan te se u potpunosti prilagođava željama investitora.

Pod uslugom projektiranja podrazumijeva se obavljanje svih poslova u izradi idejnog, glavnog, izvedbenog i tipskog projekta, kao i utvrđivanja temeljnih zahtjeva za građevinu, projekata uklanjanja građevine i projekata postojećeg stanja građevine, propisanih posebnim zakonima kojima se uređuje područje prostornog uređenja i područje gradnje te propisa donesenih na temelju tih zakona.

Nudimo i uslugu izrade troškovnika pomoću koje olakšavamo klijentima donošenje važnih odluka poput procjene opravdanosti, definiranja kvalitete i obujma posla, izbora izvođača, nabavke materijala i drugo. Kvalitetno izrađen troškovnik temelj je uspješnog odnosa između izvođača i investitora te dovodi do povoljnije cijene i kvalitetnijih radova.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Ilirska ulica 27, 31000 Osijek

031 368 052

031 300 211

respect-ing@respect-ing.hr

Darko Ojvan, direktor, dipl. ing. građ
091 300 21 13

Emilija Krstanović, dipl. ing. građ
091 444 04 98

Kontakt forma